Ridläger dag 2

Nu har jag varit här två dagar, men bloggar utförligt om ridlägret med bilder när jag kommer hem! Det har varit toppen dagar allt igenom. Imorgon ska vi till Täby galopp, sedan rida ut en lång uteritt med ledare! :D Underbart med andra ord är detta läger! <3


Packa

Hej på er alla!
Idag behöver det packas. Putsas & tvättas. Men det ska allt bli riktigt kul imorgon! :D Då taggar vi ridläger 2012, tror det blir min höjdpunkt i sommar!
Har även fått reda på att min gamla - dagiskompis ska på samma ridläger som mig.. Vilket både kommer bli spännande och nervöst. Undra ifall hon kommer ihåg mig?
Jag hör av mig ikväll, eller tidigare!
Kommer blogga under ridlägrets gång ifall det funkar. Annars en vecka semester, btw. ;)
Detta är anlägningen vi ska sova i! :) Mysigt ställe va?
Jag vet inte om vi kommer bo i det stora huset eller i det två stugorna bredvid..
 

Tack till Kajsa!

Nu har min design blivit klar! :D Jag blev riktigt nöjd !! Så det är inte så mycket mer att säga.
Om det är samlan gamla vanliga rosa tryck F5, så ser ni säkert det nya.
Tack Kajsa, hennes blogg hittar ni HÄR!

Härlig dag på länge

Hej!
Igår blev det ingen uppdatering efter grönan.. Jag skulle bort till riktigt goá vänner till våran familj! :)
Vi åt god mat, pratade hade riktigt kul helt enkelt.
Grönan levererade! Inget speciellt favorit åk, eftersom jag åker allt. Precis allt! :D
 
Dagen ska spenderas men Vanessa. Hon kom hem från Mallorca igår, vi ska åka och bada. Ha det riktigt skönt nu innan vi taggar ridlägret en sista minut! :D <3 Hon är så saknad !!
Jag hör av mig senare & det är Vanessa som ska med mig på ridläger btw. ;)
 
Ska man tacka Gröna Lund !!? :P
 

Gröna Lund

Hej!
Jag ska till Geöna Lund idag med släkt & familj. Så det blir inte så mycket uppdatering.. Kanske när jag kommer hem eller imorgon! :)
Igår blev det inte så mycket uppdate heller, åt god middag med goda personer! Mys! <3
bildkälla: google
Kommer helt klart bli en amazing dag! :D

Life is hard take a nap.

Gammal jag
 

Min ponny

Detta är min ponny ja ! :) Charmig & välmående, så ska det va !! All kärlek till dig, Rambo <3


Texas Pecan

En kopp glass sitter inte fel en varm sommar dag!
Sitter ute i solen och äter en god glass, inte fel nej! :) Denna glass är med riktigt god, tipsar er att köpa denna glass ifall ni vill ha något åt "nöt-hållet". Ska fortsätta njuta i solen nu, hejdå!

Kvälls - dopp

Hej! :)
Igår tog vi ett kvälls-dopp. På samma ställe som tidigare igår.
Det var riktigt skönt, inte kallt alls! :D Det blev bara jag & pappa då, men jag fick fortfarande bada.
 
Idag blev jag medbjuden att gå ut och plocka svamp. Men nej tack! Vill att nacken ska bli bättre för imorgon ska vi till Gröna Lund! :D Sendan ska transporten besiktas idag.. Förhoppningsvis så kan det bli mycket bloggande idag om jag har den tiden !
Brymby! :)
En kväll vid stallet! :)

Dopp i sjön

Hej alla!
Nu kom jag hem från Brumby, ett badställe i valloxen! :) Det var riktigt skönt kanske en 20 grader. Jag är ingen badkruka så kallt var det inte! ;) Vi kanske kommer åka dit senare ikväll för att ta ett kvälls-dopp. Mys! <3
 

Me @ Instagram

Gör som 201 andra och följ mig på instgram! Mer uppdatering, inte bara på bloggen! :D
Mitt namn är emeliekorv .
Någon av er bloggläsare som redan följer mig? :)

Samma dag som igår..

Tjena!
Dagen har varit varm & ska snart åka och ta ett dopp i valloxen tror jag. Sedean är dagen nog som innan, kaninerna & Fonzie.
Imorgon ska den nya transporten besiktas, sen kanske jag börjar lägga fram lite saker så jag vet vart jag har dem till ridlägret. Något jag taggar mycket till! :D Känner med på mig att det kommer bli riktigt bra. Får bara hoppas på att alla som kommer dit är snälla.. ;)
Gammal bild i min <3 kläning! ;)

Bakat bullar

Hej!♥
Nu har jag stått ett bra tag & bakat bullar med mamma!! :) Bra resultat tror jag. Har ännu inte smakat. ;)
Vi bakade ca. 80 bullar.. Vi bakade vanilj bullar, kanel bullar & bullar med mandelmassa i.
↓Resultat↓
På bilderna visas madelmassa bullarna & vanilj bullarna! ;)
 
 

Memories

 

Hopptävling - Illusion

Kommer så väl ihåg denna tävlingen som det vore igår! Därför vill jag dela med den till er! <3 (filmen är redigerad till sigtunasryttare, därför det står så)


Nya sporrar

Hej !! :)
Kom hem för ett tag sen från Hööks. Där för att köpa sporrar och flugluor ! :) Ett par blåa sporrar och nya band till. Hade velat ha vanliga silvriga sporrar men fanns tydligen inte i storleken Junior. Köpte sporrar som var 1,5 cm. Så då kan jag tävla med dem med.
Vad tycker ni?
Själv tycker jag dem är häftiga i sig. :) Men nöjd blev jag & dom passar. Det är nog det viktigaste!
Brukar ni rida med sporrar?
 
 
 
 

Godmorgon?

Hejsan ! ♥
En "god" morgon vet jag inte om det blev för mig iallafall. Men hoppas att det blev en för er?
Jag har ont i nacken och ligger nu har med dator i knät för att se till så den blir bra. ;) Att ha ont i nacken är bland det värsta jag vet.. Man blir låst i en viss stälning sen kan man typ inte göra ngot förutom att gnälla att det ska bli bra.. Usch och Emelie diggar inte nack - ont !!!
 
Jag vet nu att jag ska få hjälp med min design. Vilket jag ser fram emot mycket eftersom den jag har nu är ett färdigt tema & en header.
Idag har jag inga speciella planer. Städade min garderob igår, så är helt hysterisk för den är fin. :o
 
Bland de första veckorn jag hade Bambi !! ♥ ↑

Borta från "broms-staden" ;)

Tjena ! ♥
Nu är jag hemma från betet. Demi har kladdigt öga, vet inte riktigt vad som är felet? Men han har haft så förut med. Vi valde att köra hem honom och tvätta ögat, utan bromsar & flugor som bor där. ( På betet ) Sen kommer han få åka tillbaka när ögat är bra igen. Sen är han lite mobbad i hans hage med...
 
Häsade även på Rambo & Felicia, kan ju inte låtta bli att hälsa  på min polle, nej! ♥ ;) Sen hämtade vi transoprten på haknäs, där stog med en häst som brukar vara på Sigtuna så lite känsla av ridlägret dök upp. 8 dagar kvar till dess. Härligt & längtar 7kt mycket !!! :D  
Kaninerna har med fått mat! ;) Nu äter jag en Ben & Jerry´s Feirly Nuts.. Mm, min tjokis dag idag !!
Ser ni också skillnad på Rambis ?? Förutom att han slitit bort lita av sin man..
 '
 
 

Tidig morgon

Hej !
Nyss hemma från betet, tidig morgon. Bambi var utan flugluva.. Jag gillar inte dessa flugluvor som man köper, tillexempel på hööks. Alla går  bara sönder.. Men det finns en flugluva som är bra, men den tar såklart slut första dagen den kommer ut. Och dem riktigt dyra.
 
Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, chilla. Något åt det hållet tror jag. Kanske tar en tur till katten? ♥ Jag ska inte på hoppningen som går nu heller. :(  Blogg.se appen gör inte som jag vill nu heller, så det blir minder uppdatering igen....
 

No ponny !! :o

Hej! ♥
Dagen har varit ponny fri, no ponny in my hands !! Men saknar han såå sjukt mycket & kan inte rida han där heller. Jag kan väll men det blir bara bråk oc hhan kommer inte lyssna på mig alls. Det är ett ställe bykt av flugor och broms fina dagar.. :( Vilket vi häst människor inte gillar, då ska det hellre vara regn, lite dugg ksk? :o
 
Jag är kanin vakt i 1 vecka. Så på kvällen tillbringas en timme hos kanierna till min kompis. Vanessa ska med på ridlägret och kommer hem 3 dagar innan. Vilket ni kanske visste?
Uppdateringen kanske kan bli bättre nu för jag kan sova hemma ! ;)
 

Teräng på Sigtuna

En träng dag på Sigtuna.
 
Jag är fortfarande hos moster men gör min bästa uppdate som jag kan nu!!
 
 

Soooool ☀

Sol bad sol bad !!! I loven it <3


Betet

Har nyss varit på betet för att spreja dom & pyssla lite !! Rambo ser ut att ha gått ner i vikt, vilket är bra ! :D Jag har lite otur att jag behöver börja om från början med hans mage igen.. Men jag får fortfarande tid med han, det är det som gör mig glad! <3 Vi har funderat på att sätta en sådan munkavel på honom ifall hans mage växer igen.. Men det ska nog inte behövas eftersom hans mage har minskat nu! ;) Tango en ny hag-kompis till Demi !!


Ridhus & ridvolt

Hej! ♥
Det har inte gått så bra med golven, vi fick tydligen saker från en skit firma.. Så jag är tvungen att sova borta en dag till, men det ska nog gå eftersom jag har mobilen och kan mobilblogga lite! ;)
Har nyss kommit hem, tog och gick hem från moster så jag kan få liten egen tid. Tur har den dåliga lacken torkat så jag släpade mig upp på mitt rum. Sen senare ska jag vara med Vanessa & Ebba!
 
Det bor några charmiga grannar berdvid stallet, som ofta kör cross och sådant.. Men dem har gjort upp ett fyrkant spår åt oss att rida på! Lite roligt, men det är riktigt bra. Så fina dagar kommer tillbringas där med Rambis. Sen har vi fårr lov att rida i ridhus gratis med han. Vilktet också är toppen! :D
↓ BJUDER ↓
Inne på affärer med en tränare, hehe! :P

Fotat

Igår var jag ute och fotade lite, vissa foton är tagna andra dagar med !! Vad tycker ni ? Någon favorit ?


Guten dag

Det har varit en riktigt guten dag idag. Inte hänt något alls.
Senare ska jag åka ner till min moster och sova där för vi har slipat och lacka våra golv.. Vi kanske tar en tur till betet för att se hur dem har det, isåfall rider jag kanske lite!
Jag var till Rambo i helgen, hovis kom. Inga trachade fötter, phuu. Men han hade blödit lite i ena hoven, vilket inte är farligt.
Rambo är väldigt rädd om sina hovar, blir lätt ömfotad. All halta tidigare har varit för han inte har vart van att gå utan skor men han har gått utan hela sommaren, ska fortfarande det. Nu inga ömma hovar. :D
Sedan när dem kommer tillbaka till hösten så ska Vanessa (you now who i'm talk abauot) ska hon rida en annan häst som finns i det stallet. Så vi blir två tsm. :) Det kommer nog bli bra för oss alla, sen behöver vi inte rida ut själva!!
 
 
 

Heder / Design

Wolla!! Tryck F5 om den inte syns.
Rosa ska det ej va, jag ska fixxa lite små ändringar då och då för jag kan tyvärr inte nu! MEN vi säger klara färdiga GÅÅ, tillbaka! <3
Tuusen tack för hjälpen Kaja, nöjd som en pinne! :) <3

Jag har berättat

Ni här väl läst att jag börjar blogga när min design är klar? Ifall inte så vet ni det nu... ;)


wilmafur.blogg.se tävling


tävling

Jag är med om att vinna ett shabrak från tophorse på nellieberntsson.se

Köpet alá HÖÖKS

Nu är jag hemma, och detta fick jag med från hööks!↓
Dressyrspö.
Mankam - bara för tillfället.
Vita tofstar för vit man och svans.
Ett par ridstrumpor matchande mina nya ridbyxor.
 
Ett till par ridbyxor! :)
Och en ridjacka! :D
 
Kmr tbx senare! :)
 

Mobilbloggar

Mobilbloggar nu på morgonen, HÖÖKS väntar på mig! ;) Något kmr med mig hem, saker behövs innan jag ska på ridläger. Be right back bbys!


Tävling

Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-
 

RSS 2.0