Middagen avklarad!

Hej nu har vi ätit, förrätt & efterrätt. Rambis och Demi är inne. Dom fick gå in vid ca. 5- halv 6 tiden. Dom fåru te på lösdrift om ni trodde det! ;) Jag har bestämt mig för att blogga om hästarna, men det blir inte för en nästa år! Inklusive om några timmar. Men ikväll kanske jag skiter i det! Får se sen. Inte ätit så mycket men det går ju super ändå! Jag har pladdrat runt maten, för letat efter godsakerna i salladen. 4 Tim kvar till 12slaget!


Nyårsafton.

Stackars Rambo, han som är livrädd för smällare! Han får stå inne tidigare, så brukar vi ha radio på för hästarna ska höra något annat en massór med smällar! Ramis är igentligen rädd för minsta ljud. Men det brukar endå offtast gå bra! Kommer till saken, jag, Rambis & Fonzie vill önska alla fina läsare, vänner en riktigt gog nyårsafton! Gott nytt år på er alla sötnosar!Massor med pussar och kramar till er alla från oss!

Regeln är o sann.

Ja! Denna regel med att loggan på te.x shabrak, bara får vara 1x3 cm. Men nu har dom ändrat så denna regel kommer inte vara nästa år. Jag har ändå trott att domare på tävlingar inte bryr sig? Dom ar ju aldrig sagt till när jag har varit på en eller tittat! Ändå tycker jag synd om dom som blivit tillsagda. Tur att regeln inte gäller längre nästa år! Men man vet inte hur mycket dom hinner ändra tills dess!


Vill ha

Detta har jag alltid velat ha från hööks hästsport! Röda shabraken och den röda grimman. Men det är naturlitvis inte allt jag vill ha därifrån! Men jag visar bara dom två idag.
Röda shabrak med en vit kant & vit passpoal!


Röda grimman med glitter på kanterna! ( inte alla ) 
                           Frågan: Tycker ni att jag bara ska blogga om "hästar & ridsport" nu?

Kul

Idag var jag med Carro och Josse! Vi hade super kul. Vi spelade "risk" , är ett sälskaps spel.

Nu har jag ätit och ridit! Rambo kändes kansig idag att rida på. Han kändes tung på något sätt och fick inte riktigt som jag ville. Så det blev ett kort ridpass! Sen tig jag han på en promenad med longerings linan, logenrade han lite. ( utan någon på ) Då gick det betydligt bättre.

Dessutom så har jag funderat lite på att min blogg bara ska handla om "hästar & ridsport" nu. Det är faktiskt välldigt kul att skriva om det. En bild på mig och Rambis när vi red. ( bilderna är dåliga och suddiga, för vi red i mörkret ) Sen har jag o matchande kläder! Ville bara vara varm och skön denna gång.


Lång & kort

Denna dag har varit både lång & kort. Ingen ridning för det blåser och är regnar.

Idag var jag på stan, hittade ett linne. Kanske ska ha det på lördag eller blusen jag köpte i måndags? Dock har jag inte haft ork för att blogga idag, men det kommer nog senare eller imorgon. "Är det bara jag som har dag för dag med ork för att blogga?" Jag vill inte att mitt liv ska bli en liten dator. :/ Det blir mer fix när jag kommer hem. Är nu inte hemma!

Idag åkte Elsa till fjällen. ;) Hon kommer tillbaka om ca. en vecka! Hoppas det går snabbt för henne att komma hem, bara inte att jullovet ska gå snabbt.

Men i alla fall nu så ska jag... Ingen aning. ;) Bloggar nog sen. Kramis

Bild på Ravell i förr går när vi red!


snabba inlägget.

Hejsan har inte blogga idag för jag har inte haft tid. Men detta blev ett snabbt inlägg. Deremot har jag problem med min header därför så skulle jag vela be er om hjälp! :) header med mig och hästar :) Bara kommentera och så be om bilder. Dock ska min lilla Elsa till fjällen imorgon! Kommer sakna henne, hon är typ borta en vecka! Dessutom i inlägget innan sa mamma jag till det! ´Men det är bara prata mer och mer sen. Hejdå jag ska nog sova ca.11 tiden men det kanske blir inlägg ogen sen! :) Gosar med Fonzie nu!

Elsa & Jag

Jag är super glad att jag och Elsa blivit tajta igen. Hon har bytt skola så då gardet blivit lite isär skilda. Imorgon ska vi vara igen. :) men dessutom så har vi tittat på häst tillsammans. Som kommer stå hos Elsa, för det finns ingen mer plats här! Dock behöver jag visa Elsa lite för hon är inte lika "utbildad" som jag. (kan inte lika mycket) Men det blir spännande och se om det blir något av. Förmodligen kanske det blir en liten häst för Elsa är så kort! Men jag kan Ruda super på en sådan med? :)
Nu har jag ätit, ridit klart. Det blev en liten "vurpa" ( Rambo snubblade och hamnade på fram benen ) Men som tur så klarade båda jag och Rambo sig!

Jag skulle visa bilder på det jag köpte igår men det går inte att ladda upp? Men det går inte att ladda upp någon bild via mobilen längre... Why?


Jag vill.

Idag ska jag... Vara med vänner, rida! Sen ska jag titta på saker till mig och pollen. :) Rubriken menade att jag vill vara med mina kompisar. Och att vi ska gå på någon häst show eller tävling. Inte jag och mina kompisar utan jag, mamma och moster tror jag. Dessutom så har jag svarat på kommentarer idag. :)

Igår var jag på stan med käraste Emma, Carolina & Johanna. Jag fick hem två örhängen, en blus och en ny hårspray. Jag kan värkligen rekomendera den hårsprayen! Den luktar inte illa som vissa andra och har super bra volym i sig! :)
Visar sakerna i andra inlägget för jag orkar inte lägga upp allt på datorn! 
                                             Tack så hämskt mycket för komentarerna.


Slagga.

Hej idag var jag på stan med vänner. Kan nog visa imorgon vad jag köpte! Jag hittade en super fin tröja. Dock köpte jag den inte. Det var super dumt av mig! För jag tänkte ha den på nyår. Dessutom fanns det bara en kvar! :( men får åka någon annan dag med! :) sen red jag inte för det blev för sent! Jag rider imorgon. Dessutom är det en liten paus på Nordiclight för dom små. Men vi åker dit andra dagar med. :)


today

Idag: ska jag rida och shoppa på mellandagsrean! Vi har haft det super blåsigt i natt, så flera saker pajade... Men vi tar en ridtur vid eftermiddagen sen. Dom sa att det skulle försvinna då!

På stan med Carolina, Emma och Johanna, tror jag! Det brorpå om jag hinner. Jag kunde tyvärr inte ta bilder igår när jag red för jag glömde kameran/mobilen inne. Men idag så glömms den inte. Detta inlägg var inte långt för jag orkade inte anstränga mig för att skriva!
                                                       Tack för alla fina kommentarer!


Klar?

Riden, duchad & KLAR. Nu har jag ridit! Super kul! Nu ska jag ut...
Bloggar via mobil nu, så jag skriver inte så mycket men bloggar senare! ;)


Loggor

Jag har tänkt på denna sak! Varför ska dom bry sig om loggorna just nu... Det var inte förut men nu! Jag tänker på alla stackare som kan har blivit tillsagda! Man ska ju iallafall vara omtänksam på julen. Bara att jag blir lite iriterad av sånna saker! Nästan som man kan säga bay loggor? Dom får vara 3x3cm. Tror jag att det va! Dock tycker jag att det är ganska litet!
God jul & fortsatt att ha en riktigt bra jul!


Julklappar ridsaker

Några av mina julklappar inklusive nya ridsaker! Men dock inte alla idag.

Rid byxor, från: 679kr

Hjälm, från: 649kr

Ridstrumpor, från: 65kr

Inte alla mina saker jag fick men visar kanske mer sen.


Fortfarande jul men hemma

Visar nog mina julklappar imorgon. Jag var nyss och släppte in hästarna. Nu är jag hemma från mormor & morfar! Men det är fortfarande jul. Bloggar kanske sen med! :) kram på julafton!

Innan jag hade mina finkläder!
Bild nu när jag kom hem! ;)


Kalle ankas jul

Nu kom vi fram till mormor och ska titta på Kalle anka! På kanal 1 går den där jul grejen! ;)

Bildkälla


Mormor o morfar


God jul & ha en trevlig jul! :)
Nu drar vi till mormor o morfar om cirka 30 min. ( uppsala )


Det känns som om jag tog hem en fet tjockis

Hej! Jag vet bara inte vad jag ska göra för... Jag har tagit hem en tjockis! Ni ska bara veta hur tjock Rambo är! Jag har inte haft bra tillfällen att rida för det är halt osv. Dessutom får han sånna stora styltor. Men imorgon ska jag iallafall rida även om det är halt eller vad som en händer!!!
Bloggar via mobil idag! Julafton;)
Hoppas alla fina människor där ute har en underbar jul!

Hur tycker ni jag ska göra med Rambo nu när det är halt? ( transporten ska lagas )


Bild på tjockisen!


Julgranen

Oftast tycker jag att jul granarna är fina och att dom tänker att dom vill vara ute med deras jul grans kompisar! Men jag hoppas att jul granarna lever på det sättet? ;) jag ska äta frukost nu sen ska jag ner till Ravell senare! Dessutom min header är... Det blir bara knas får fickas det senare! Bay.


Julshoppa

Nu ska vi julshoppa! Tjohoo. (nej) Jag har verkligen inte lust att shoppa idag! Jag är trött... Sen ska jag rida Rambo! ha en trevlig morgon.


Tävling2

http://ztreliin.blogg.se/images/2011/bloggbild_177871854.jpg


Tävling

http://topdressage.blogg.se/images/2011/teevliiin_175327217.jpg


Faraon...

Nu är jag äntligen inne!
Va med Maria idag, gick hem ca15.30. Vi hade (inte) snöbolls krig! Calle och David byggde bara skydd. Sen gick jag och Maria in och tog en kopp varm chokladmjölk! Mumms! Bild nedan. Sen gick jag hem, tänkte svänga förbi och hälsa på Ravell. Men orkade inte... Men en bild på hans mule när han ville in. (i förrgår)


Yes box.

Jaaaa...
Bloggen kom tillbaka, jag var klantig och tog bort den men nu så fanns namnet ledigt igen! :) WOLLA?
Hoppas ni fattat att min blogg handlar om mig och Ravell? Lite Demi, med. Nu har jag fullt upp och fixa i min blogg.
Senare idag ska jag typ till Ravell och kanske rida tror jag... Annars pysslar jag bara!
Igår när vi red, så börgade Sham bralla! :( Jag flög av rätt på magen i en snödriva. Så nu har jag jätte ont i mitt ben, lite axeln! Man kan säga att det var världens kaous igår när vi red! Jag ska prata med Maria idag med, vi kanske skulle vara! ;) Sen vill jag säga grattis till Alexandra, hon fyller år! Hejdå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0