midsommar

hejsan svejsan, glad midsommar allihopa!idag är det somsagt midsommar. vi ska inte fira det på något speciellt sätt. utan träffar några ur släkten åså! men iallafall kul. Sen tror jag att jag ska till kvarn-gården, där fyrar man midsommar oså! :P sen har jag inte planerat så mycket. kanske kan blogga mycket idag! hoppas hoppas hoppas på det.
Hörs!

Ord.


Börjar i höst

Ni vet ju att jag rider på Sigtuna ridskola med. Men nu har vi sommarupbehåll... Sen kommer våran bästa ridlärare sluta :'(
Nu när vi har sommarupbehåll så kom Chino tillbaka!!:( Men jag får nog ta han på ridlägret då!!!:D<3


Godmorgon

Nu är jag vaken, vakna 9, så himla skönt med sommarlov! <3 (märker att jag skriver som en barnunge igen men har fastnat för Smillas blogg) (:


Godnatt bloggen

Nu ska jag sova, imorgon blir det nog kompisar och stallet!! Berättar mer sen imorgon! Godnatt, puss! <3
/ bloggaren ;)


Lat dag

Idag har jag typ inte gjort något... Får väll se om något händer senare? Kanske hänger med nån kompis? ;)
Juste Rambo skulle bli överlycklig om ni sa grattis i efterskott! :)


Bästa bloggen EVER

Smilla Berntsson http://nelliessyrra.blogg.se


Kajsa

:'(
Då var det sista lördagen igår med Kajsa! (ridlärare)


Tummen upp för uppdatering

Nu ska ni få se på uppdatering igen, så håll utkik! ;)
Det enda jag gör nu är att läsa en grym blogg, http://nelliessyrra.blogg.se hon har tidsinställt live från Ranchens ridläger! <3 :*


43 dagar kvar!!!

43 dagar kvar tills ridläger! Snacka om att längta, nu taggar vi! :D <3


Off

I´m so sorry!

Tävling, ridlektion, födelsedagar, bete, städa, skolavslutning m.m.
Lääs SNÄLLA på sigtunasryttare.blogg.se

JAG SKA FÖRBÄTTRA MIG. men det är tråkigt när ni lämnar mig...

image description


Sigtunaseyttare.blogg.se

Titta titta här

image description


Lastiningen

Nu får jag ta tag i lastningen!

Dagen började med att packa saker. Sen att börja lasta. Vi hade svr att välja vem vi skulle lasta först, men jag bestämde mig för Rambo eftersom han inte går in när mellanväggen står på plats.. Vi fick han efter cirka 40 min kämpa. Sedan visade det dig att han fick panik och slet sig ut, inte så roligt för båda eftersom jag slog i munnen i stål "stången". Viste att något skulle hända så tog handskar.

image description

Sen fick vi alltså ta Demi först & åka två vändor. Medans valde jag att stanna kvar med Rambo för han var riktigt stressad! Sen lastade vi igen och fick in han ganska kvickt. Han ställde sig upp 2 ggr, men ingen fick en hov på sig som tur var. Sen en liten belöning inne i transporten för allt han gick igenom denna dag. För fel? Han gick mer om det jag berättade.
MIN STRUMPA. LOVE YOU! ♥


Bloggtorka

Nu har blogg torkan kommit igen...
Ni får gärna hjälpa mig med idéer som jag kan blogga om nu.
Fast jag vet en sak jag ska blogga om senare s jag inte hinner med nu är hur lastningen gick med Rambo när de skulle till betet.


Lämna ponnyn på bete

Nu lämnar vi gullet på bete, uppehållet av regnet.


Felix

I lördags var det ridning, jag fick Felix.
Först var jag orolig öve rhur det skulle gå för en annan i min grupp sa att han inte var bra ALLS. Men sen träffade jag Kristin och hon sa att han var super duktig. Kände mig lite lugnare men var fortfarande orolig.
Orolig var jag för han är evis. Han TVÄR stannar ofta slänger ner huvudet i marken när man fattar galopp. Man kan säga såhär "istället för att gå fram går han bak".
Oftast så saktar en häst ner när den ska stanna och inte tvär stannar. Felix gör så och bakar & går in i andra hästar osv. Lite läskigt. Men nu sitter jag här och säger att jag älskar denna ponnyn. Han är speciell även fast han är svår och rida. Det kommer ta LÅNG tid innan jag lär mig att rida honom. Han öppnar munnen så fort han ser tränset. Är inte det gulligt?
Nu är det jag och Felix. Han är min!♥

Nu blir det att fota med Felle!♥
/Emelie


Dressyr

Idag i det TRISTA vädret ska jag till sigtuna, på dressyr. Felix blir det. Kommmer ett inlägg där jag berättar om han, ham är liksom inte den  lättaste hästen på ridskolan. ;)

image description

Filippa tack för dina fina ord, du lyfter upp mitt face när du säger så! Bloggen får mer ork!


Meningen är inget det är punkten.

...


Hej

Chacha bloggen! Nu är det så att mitt bloggande varit off. Men det ska noog ändras! ;)
En del är att jag och min kompis driver den fula bloggen appelpeppelpyronponny.blogg.se som nu görs om. Vi har nytt i alltihop om man säger så. Läs mer där. Jao!!

Ridningen har gått bra! Dom dagar jag kunnat rida för vädret som stått på spel. Ynka 6 grader liksom.. Ajajaj!

Imorgon ska det bli Sigtuna med Felix<3 the <3. Då ska vi även fotta massor. Till den nya bloggen som jag och min kopis driver. Tisdag samma sak, fast då rider vi igen lektioner vi missat.
Brb, middag!


RSS 2.0