Hemma, borta

Hej, jag är riktigt glad att ni tittar till min blogg även fast jag har haft det super dåligt att blogga!
På tisdag så ryker jag... Iväg till Thailand i två veckor. Som tur som tur sakt så har jag hjälp med Rambo så att han inte blir stående i två veckor.. ´
OM NI RESER MYCKET, SÅ VAD BRUKAR NI GÖRA MED ERA HÄSTAR/PONNYS DÅ??

Idag red jag Milton, en häst som jag verkligen inte gillar... Men idag hände något! Jag började gilla han, han var betydligt lysammare idag och var super snäll och gosig.. :) Kajsa sa att jag ommer älska honnom nästa gång när vi hoppar. Men där kom problemet tillbaka. Jag är inte där nästa gång, pågrundav Thailand. Men jag får nog ta han när vi hoppar nästa gång igen så vi hinner lära känna varandra ännu mer innan nästa hopplektion!


Acke Zircon Hubbe

Tre sötnosar, min dåliga uppdatering! Ledsen men vi hörs sen! :)


Speciallektion = avklarad

Jippi!
 "Speciallektionen" Avklarad. Jag fick komma i samma grupp som Vanessa! :) Dom frågade om jag ville prova så jag sa jaa!
 Redan på lördag så blir lektion igen! Jag ska ha Acke, som jag red idag. För dom sa att jag skulle känna mig säker! Jag fick:: Galopera i A volten och göra från halv skritt upp till galopp! :) ( trava & galopp hela tiden ). Och lite slalom blev det med! Hejdå, från Emelie & Lilla Acke! <3


Foto: Vanessa


Spring som fågeln i vinden

Rubriken betyder inget! ;) Men jag har blivit seg som tusan på att blogga! Jag får komma igång, ni får peppa mig! :)

Imorgon börjar skolan så det blir lite mindre blogga igen! :(


Bild på mig och Rambo ( gammal )


Ingen blogg dag för båda

Hej, idag var det ingen blogg dag, för mig & Rambo. Men vi tar igen det!

Rambo fick dock en vilodag idag för att det krånglade med tider och annat. Men på torsdag händer det spännande saker utan Rambo...
Utan jag ska till en ridskola och göra en upp visning för att visa vilken klass jag är i. ( För hoppnings vis samma som min kompis ) Annars högre eller lägre. Jag är super NÄRVÖS för det...

HOPPAS NI ÖNSKAR MIG LYCKA TILL PÅ TORSDAG?


Foto

Mammas dator hel, bilderna förhoppnings vis tillbaka.
Mammas dator är hel, igentligen så var det bara skärmen som paja fick vi reda på nu. Min storebror provade och koppla in sin dataskär i mammas dator, då så funkade det. :)

Jag brukar inte ta kort/bilder på när jag rider, eller be någon. Men det ska det ändras på, jag kan ta med systemkameran och det blir bra bilder då! Men ni får vänt lite tills det händer, kommer i  alla fall på sommaren när det är lättare att fota. Sugen på att visa er bilderna när jag var liten och red, dock får ni vänta lite till tills dess. 

  
BRUKAR NI FOTA ELLER BE NÅGON NÄR NI RIDER ELLER HÅLLER PÅ MED HÄSTAR?


Tvätt

Nu har vi tvättat båda killarna & lunchat. Jag tog en liten spring tur med Rambo, han var verkligen pigg.

Han är verkligen någon kille att tvätta. Han Ä L S K A R det! Så himla söt, dock kunde jag inte tvätta honom och fota samtidigt, sen tog jag inte med system kameran, då blir det inte så fina bilder. Blir en bild på färdigspringda pollen. ( mobil kamera )

Dock att Demis ben har blivit super svullet, jag kan inte göra något med han nu för hans hov. Men det kommer säkert ordna sig snabbt.

TYCKER NI ATT RAMBO HAR. BLIVIT SMAKERE? TYCKER JAG :)


Vilodag

Denna dag kommer bli en vilodag för både hästarna & mig. Dock för att vi inte kommer vara hemma, att Demi är halt/skadad. Demi kommer få en vilodag längre än Rambo, för han är halt, förhoppningsvis inte mer en två dagar. Sen hade vi tänkt att tvätta båda hästarna, för all lera och skit. Bra att Rambo har varit utan täcke ca. 5 dagar, för han har gjort sönder sitt. Men det ordnas.


Älskade bebis bli bra

Just idag så har dagen varit både dålig och bra!

Men jag börgar med det bra: Idag var vi på akademistallet. Jag och mamma pratade med kompis till oss, som tycker jag ska börga rida där! Mamma har jobbat på akademistallet så vi känner typ alla där! Sen så ska jag och mamma prata om att jag får mer ridning, änn vad jag gör. Så jag ska kunna utväklas mer & helt änkelt lära mig mera! (:

Kommer till den dåliga saken: Att Demi har fått ett jätte stort sår i hoven, han kommer till och med att behöva stå i en annan hage, som det är mjukare i. Det är bara så förbaskande jobbigt med hårda hagar! Men jag hoppas att ni önskar mig och min kära vänn ett stort lycka till!

Hur ser era hagar ut till hästarna??


I Think So

Godmorgon!
Idag ska jag ta en sväng ner till min underbara polle! Sen ska jag nog ta en sväng med han, det värsta är att det är så halt! Senare ska jag till Akademistallet. 

I THINK SO
Men jag har funderat & det kanske blir bara "häst" här! Jag har ju en till blogg med Alle, Elin. Så jag kan skriva om min vardag där. Här så kan ni komma till den! Men snart blir det nog inlägg om "hästar". Nu ska jag nog svara på kommentarer, blev innget svarande igår för datan kr
ongla!


Dock ville jag berätta om att mammas data är sönder och där har vi massor med bilder när jag rider, då är dom borta nu. :( Men vi har en liten mockafjong som vi lägger upp bilder på nu!Snart sova

Nu bloggar jag bara via mobilen, för jag orkar inte starta en data! ( Stackars er ) Men jag har funderat på att jag kanske iallafall bara ska blogga om mitt "hästliv". Eftersom jag har en blogg med mina kära vänner så kan jag ju skriva om min vardag där! ;) Jag får sova på saken helt enkelt. Jag kan tyvärr inte länka den till er men jag skriva. Här kommer den: tresunshines.blogg.se
Kommer tillbaka imorgon!


Varför kallt?

Idag anlände jag och mina två kära kompisar till stallet. Jag, Alle och Elin tog oss med cykel dit, sycklade över en stor äng! Idag red jag på en äng, lite på en volt. Det är så himla kallt och fruset ute! Dock är det jobbigt för hästar att gå i hagen för det blit klumpigt och hårt. Hästar förstör mycket, dells blir det jobbigt för dom själva!

Jag börgade med att rida och min lilla älskling känndes super! Han gick alltså jätte bra! Jag fick själv höra många kommentarer av dom som tittade, "Gud vad fint han går". Jag har gort ett bra arbete! Stolt...
Dock så blev det inga bilder och ingen ny header just nu.


                      Nu: Svara på kommentarer som gäller! Puss på er alla fina människor där ute.

elin<3

Min kompis blogg är här
hon vill ha högre statistik<3
hon skriver om allt <3

Bild

Denna bild tycker Alle att jag skulle lägga ut, med min muppade min! Blir bilder senare idag när vi rider!

Morgonen hos Elin

Nu bloggar jag via mobilen & är hemma hos Elin! Vi sov hos Elin inatt. Alle med.

Alle: Äter godis
Elin: Bloggar på sin blogg
Jag: Bloggar via min mobil

Ska äta frukost snart & senare ska jag rida. ;)


Rubriken sprang iväg..

Hejsan! Idag ska jag väl ha kul. Jag ska till Fyrishov med mina super kära vänner!

Igår hade vi super bra hos Linda! Vi gosa med hennes nya hund och hennes super katt ungar! (: Nu har jag funderat på att göra en header, men jag vet inte??  Ni får prova under dan och se om det dyker upp någon! Annars får ni trycka på" F5 ".       

Vi hörs!

Monopol kalas!

Monopol :)) med Josse


Hejdå

Alldeles snart är jag klar för att åka! ( cykla ) Jag ska till min gamla fröken Linda. Nu är hon min ridlärare. : ) Jag, Maria, Julia & Elin ska dit på fika och gosa med Rufus. ( hennes hund valp )

Detta blev ett kort inlägg ( igen ) Men nu så måste jag göra det sista klart!

Förlåt för jag var så seg och uppdaterad igår!


Dålig uppdatering

Förlåt för min sega uppdatering idag! Jag har bara väntat på att kompisarna är hemma. Dock är jag ledsen för jag vet inte om jag bara ska blogga om hästar längre jag vet inte vad jag ska prata om hela tiden?? Men jag kan fortfarande blogga mycket om mitt häst liv, men det blir vardag med"!

Idag skulle jag sova över med Carolina, Emma & Jopp. Men det blir inte så för jag ska till Linda imorgon bitti. Då behöver jag buss dit så jag får sova hos Elin eller cykla till henne imorgon bitti! Det är jag, Maria och Elin som ska dit. Nu kanske jag ska göra en till header! Jag får öva mig fråm till det, josse får annars hjälpa mig. ;) Tack josse för hjälpen med dom andra headerna... <3 Hejdå kanske blir ett ilägg sen.

Dagens ritt

Denna dag kändes Rambis ok. Alltså helt bra att rida! Vi tog en bar backa tur, sen körde vi lite i volten. Idag var han betydligt lugn. Bara lite sur när jag tränslade! Dock biter han mycket på hans bett, så vi funderade på att köpa ett äppel-bett. En kompis till mig har det och hon säger att det funkar bra! Det är ju olika på olika hästar. Ett äppel-bett är ett bett med äppel smak. Så det ska slippa bita på dom! Men jag tänker att dom borde bita när det smakar äpple, dom kan tro att det är en äppel bit! ;) Men vi får se hur det blir & går! Det kanske kommer en vacker dag när han slutar bita på det. Bilder kommer kanske imorgon.

Biter era/eran hästar på deras bett? Vet ni om det funkar bra med ett äppel-bett?


Mina mål för 2012

Hej jag tänkte berätta mina mål för 2012. Just nu har jag ju tänkt att detta bara skulle bli mål för hästsport. Om mina "häst mål". Jag hade i alla fall tänkt att jag vill utvecklas mycket mer! Men jag kan säga att jag har utvecklats super detta halvår. Från mitten av 2011 till nu. När jag red när jag var liten, så använda jag alla gång arter, det mesta ev.t hoppa. Sen när jag började rida på Nordiclight, så har jag utvecklats som bara den! Jag vågade inte ens trava själv, jag kunde inte ens rida lätt utan att hålla i sadeln! Men nu kam jag göra hela rubbet! Hoppat bland annat 80cm. Dock hade jag en busig och vild häst! Men mitt andra mål är att jag vill börja tävla igen. Men då måste jag ta ett grönt kort! Men det är inga svårigheter... Jag ville berätta mina mål för 2012, som handlar om "ridsport".

Vad har ni för mål till 2012?
Hur reagerar era hästar när set smäller fyrverkerier?


RSS 2.0