Ingen ridning

Rambo vilar idga, dåligt väder/si sådär!

Nu plugga +10 sidor läxa..


Me


Trickträning

Nyss tricktränade jag Rambo. Känner lite lek i det hela och det behöver han.
Fast vi är inte 1 på trick men vi lär oss. Så himla mysigt att lära sig & Rambo saker, alt blir en vana.
Vi kan ett trick som är ganska chill. Buga, som är bra till vissa saker. Säger vi. Det ända jag behöver säga är "buga lyft hoven". Haha, vi är grymma lixom! Jao.


Lördag - Sigtuna

Idag blir det sigtuna. Vi ska rida dressyr, både spännadnde och roligt. Undra vilken häst jag får?
I det här fallet är jag sugen på: Dancer, Chino (om han inte har åkt), Musse, Cross eller Albin. Rätt så många men blir bara att titta när jag kommer dit.

Förutom Sigtuna så ska jag hälsa på min moster som kommer från Turkiet idag. Nice. Sen får väll rambo kanske vila.
SE YOU LATER ALEGATOR.

image description

Godnatt BLOGGEN

Nu sova låång dag imorgon.
Se ya!


Bilder - Särsta

Första doppet i sjön!
Jao.


If you try, please

Prova ett tag innan du ger upp.


Varför?

Om du så himla mycket älskade min blogg eller älskade datt & bull.
Varför sårar du mig NU?

Mobbad i skolan elaka kommentarer på bloggar. Varför kommer de upp? Varför är det du som gör det? Om du nu sitter och läser det här ber jag bara vissa ta åt sig. Dom som inte tänker sig för innan dom säger si eller kommenterar så. Kan gärna dra från min blogg & LIV.

För kanske 2 veckor sen så hade jag statistik på 60. Men du som inte KÄMPAR och framförallt LJUGER får din statistik på 1000. Hur tänker vissa människor i världen?
Jag har en blogg, som drivs av mig som är ärlig och säger vad jag tycker här. Jag kan visa er mina "privata" saker HÄR.

Skulle du vela ha folk på din blogg som säger "SLUTA med att lek fjortis du är för ung för att ta kort på dig själv osv." skulle DU?
Jag ger tips, lyssna inte på folk du inte känner! Även om du ser upp för dom och är din största idol. MASSA med folk som sitter DÄR & HÄR gör så. Inte dom som snackar skit. Men jag vill inte att du ska bli en sån..





BARA att cykla hem från stallet...


Barbacka i klänning

Jag ger er ett stort ansvar i mitt liv just nu! Ser NI om det är något fel, om han är halt eller stel på videon? Detta spelades in innan vi märkte att något var fel.


Halt eller stel?

Idag ska jag kanske inte rida. Jag red i tisdags och märkte att Rambo var halt eller stel. Han fick sin vilodag igår som isåfall var bra men idag ska jag mer och förmodligen ta och longera honom. Då får jag själv se hur det är, det märks mäst i galoppen och det är svårt ibland eftersom han kan fjanta sig bara. Dels så är jag inte bra på att ta beslut, om han är halt eller stel helt enkelt.
Är NI bra & har lätt att ta beslut om sånt?


Fly with the WIND

Livet FLYGER fram!!


Tävling Sassy - 4 fel

Tävlingen med sassy här. Hoppas ni gillade det? Uppdatering ikväll eller imorgon.


Träning med sassy 1

Hehe, 1:an brukar komma först men nu blir det tvärt om. Glöm inte tävlingen sen.


Träning med Sassy 2

Jag & Sassy tränar. Kommer mer! Brb.


Lång helg

vi har haft lång helg och den är inte slut ännu! :) BRA.
Idag har rambo vilat så har inte så mycket att berätta om. Men jag kommer tillbaka.

image description


2:a placering

Ni som följer mig vet kanske redan att jag kom på delad tvåa plats med sassy i hoppningen. Min första tävling. Vi fick 4fel, men det kan även vara jag som rev det, ser inte så bra på filmen. Vill ni ha film? På både träningarna och tävlingarna.
Nu kommer vi inte kunna hålla på så mycket med Sassy, för direkt efter tävlingen skulle hon på betäckning.

Darkhorse Itza Mystery, kom 1:a i båda klasserna på tid och höjdhopp. Men han var riktigt lat. Har liksom hoppat 110 men kom bara över 80 igår... Dels så skulle vi tävla dom första tävlingarna, men dom behövde flytta tiden. Dom fick stå i transporten i ca.8 timmar.


Live från Linda

Eftersom jag har berättat mycket om linda så får jag kanske ta och berätta vem hon är. Hon är min gamla fröken, tro mig! Den BÄSTA fröken man kan ha.

Idag tränade vi Sassy och så var jag på uteritt. Inte den vanliga typen av uteritt heller.
Vi ska på tävlingen imorgon med Sassy så önska mig lycka till.
Nu chillar vi med kattungarna i soffan och snart blir det sova..


Again

Nu Nordiclights, imorgon tävling så blir att gå upp vid 6. Ingen gissade så ingen vann en länkning.
Träna Sassy idag, inga bitchiga tjejer förhoppningsvis. Som dom har gjort så har hon redan börjat tröttna lite.. Fuck you!


Vi kan

Vi kan hoppa över elstängslet om vi vill, here we jump!


life

I´ts not good and think for much but i´ts not bad and think for much.

I can think for much and for small. But now I think of YOU!

image description





image description

image description

image description


Hemma

Efter denna lååna dag är jag nu hemma. Med smask & blask. NamNam.

Nordiclights idag på höögsta nivå. Vi kom dit och börja mocka ut en utebox sen 2011.. Snacka om SKIT. Ca. 50 cm lager med kiss & bajs som var mögligt åå allt. Hoppas bara inte lukten sitter kvar, känner inget eftersom jag är van nu.. :/ Sen tog vi Sassan och gick två varv runt slingan. Träffade två BITCHIGA chheyer som var 10. Haha, jag och Maria sket i det & var serri dö galna.

Sen tränade vi lite och tittade på tävlings tider & så. SPÄNNANDE. Men nu menar jag det för er! Den som först gissar om vi ska tävla eller inte vinner en LÄNKNING bland mina 20-40 läsare.

Chinchooong ses imorrn. (eller senare puss)

image description

Hola amigos


Sassy to day

Idag är det att träna Sassy som gäller. Maggan ska bygga upp banan så vi se mer hur det kommer se ut. Ingen av oss har gjort det förut så...
Några man ser på miniatyrhästens dag?


Miniatyrhästens dag <3

Som ni ser har jag inte bloggat på 100% utan ynka 5%. Tänkte dra kort varför. Ingen dator så bara haft mobilen som inte är sååå snabb att blogga på.. Sen har jag vart på nordiclights för att träna Sassy & Mysty inför tävling. Jag & Maria ska förmodligen tävla med Sassy! Glöm inte att hon är miniatyr häst. Hehe.
Brb!


Grattis my old love


Nordiclights

Idag var jag på Nordiclights, det bästa av bästa. Snacka om att den här Emelie trivs där. Där ska en sån som jag bo.

Vi red Sham och fixade massor i stallet. Vi han inte hoppa agillity med minuatyrerna. Men vi tar det nästa gång.
I helgen ska Mysty tävla och vi (jag & Maria) ska kanske tävla med sassy. Det är inte utställning utan hoppning. Vi springer med och hoppar osv.
Btw. Isåfall blir det min allra första tävling <3


Grattis i förskott

Grattis i förskott! Love you every time and miss you so mutch. Kajsa My first ponny.
Glöm inte att titta in på den grymma bloggen, emblems.blogg.se/hast. Där har min intervju kommit upp efter tävlingen. Kommer även lägga upp svaret på frågorna här. Men om ni inte kan vänta så gå in direkt på: http://emblems.blogg.se/hast/2012/may/vinnaren-av-manadens-ekipage-maj.html#comment


It's you and it's me...

every time i life. It's you and it's me..


MYSKO

Hoho? Idag är det MYSKO väder ute. Regn, sol, regn, sol, regn, sol i en min, regn, nu SOL. Känns bara liiite granna att man behöver skynda till Rambo så man kan komma upp på hästen innan nästa drös med regn kommer.

Skolan cheekad. Hehe, fraiday today.

image description


Sigtuna

idag var det en bra dag. klockan två åkte vi till Sigtuna och kom hem för typ en timme sen. Vi gjorde balans och sits övningen och städade i stallet. Borstade hästarna och släppte ut dom (matade dom). Tittade lita på anslagstavlan med. Vi kanske ska vara med på stallkompisrace? Det tittar vi på lördag när vi ska hoppa. Vi fick med veta vilka vi ska ha på övernattningslägret, Mia, Naffe & Åsa.
Tack för alla bra kommentarer!



Sorg

Sorgen.. Tar livet.. DeepShit?


Brb

Idag fick Rambo vila pga. regnet.. Spö regnat hela dan, snacka!

Imorgon blir det sits & balans kurs, spännande hur det blir. Vi vet bara att vi kommer bli longerade. Och så ska vi sluta en halvtimme tidigare. WOOPA!


Oupppsi

Det har gått SUPER med Raketen! Han har visat sidor som ALDRIG förr. I'm in chook.
Samma med en person i mitt hjärta. Hoppas DU läser det och förståer att det är du. Du gör MIN dag till en dag.



tjoolahopp

Idag gick det bra när vi hoppade. Ni ska få video på min bana, som jag red fel & inte direkt bra. Men dom andra ser jag sååå himla konstig ut på så dom får ni inte se... Ni kan ksk få en när jag hoppar barbacka med. Rambo jobbade på jätte fint idag och tyckte det var såhääääääääär kul. Och blev en liten PIGGELIN, så jag nästan (halvt) behövde hålla emot. Bloggar mera sen, tack för kommentarerna! :) TOPPPEN.


BIG COW


My Ponny

Ingen kan ta han ifrån mig! Pommes u. <3


Rämboooow

Idag är det ridning, och stallet som gäller. Får se om det bli något chill?
Idag har jag faktiskt planerat mitt pass med Rambo.  fett nöjd. Tänkte ta och hoppa, kanske en bana om det blir så många hinder. Sen ska jag se när Nessi kommer hem, om hon kan hänga med?

Tusen tack för alla kommentarer och STATSTIKEN. Ni värkar att gilla mina "dramatiska" inlägg? Jag blir sjukt nöjd över er. Det är ni som hjälper mig upp hela vägen. Jag kan inte göra NÅGOT. Jag vet att min blogg inte har finaste designen osv. Men ifall jag kommer upp högre lovar jag att kunna ändra den. ;)
Kommer tbx sen nu blir det Rämbooow!

image description


Igår gick statistiken...

...UPP PÅ 60! F@n vad glad jag blir.


Natti bloggen

Shiiit, fan vad gött det har gått med statistiken idag. Btw. Över 40 xd. Kommentaren med, mitt depshit inlägg slog med på många comments med! Svarar på kommentarerna imorgon, ledsen att jag inte hade tid idag.. I need to sleep, jump tomorrow. (tävling mot mig själv)? xd


mobilbloggar

Mobilbloggar med iphonen nu, har ingen data.
Idag på Sigtuna red jag Jojo, gick jätte bra tycker jag. Ponnyn gick super fint och trallade över bommarna. Lite halvt het i galoppen men bättre en förra gången. Nästa gång tar vi hindrerna lätt!
Hoppas det blir ute.?
Jag och Vanessa anmälde oss till sits/balans övning på torsdag. Vi blir alltså longerade och slipper styra. Sen den 18/5, fredag ska vi på uteritt i skogen. LÄNGTA, JAO.
Ledsen för dålig bild, men rubriken lyder. PEAS




godnatt

Hoppas det bokstavligen blir en "god natt". xd. Sitter redan och typ svettas här inne.
Imorgon blir det sigtuna & rambo som gäller. På sigtuna ska vi ta markarbete, med Jojo. Har inte planerat tills imorgon med rambo... Det är en sak jag inte grejjar såååå bra. Btw.

image description


Today and Tomorrow

TJOLLAHOPP! Glad & sockerkickad cheyy med sparken ibak.
Idag hoppade jag rambo med Nessi, som gick jätte bra. Imorgon blir det ko-utsläpp, hehe :P fett nice.


AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, kommer snart med godnatt inlägg. För spidad för att sitta still och blogga.

image description


Hoppningen idag med egna hinder

Hehe, ska leta efter bättre video snart till er. Hoppas det duger för stunden


Laddar upp video

Håller på att ladda upp en snutt av en video när jag hoppar barbacka idag. (ett hinder) idag så red vi på gräs banan så vi byggde egna hinder med vår vildaste fantasi. Lyckat blev det. Vi höjde från varje gång så det blev högre och högre.

Berättar mer sen.


Det var då, men nu är de nu...


Vänner

Jag tar mina vänner på ALLVAR.
Att bli vänn med mig kan vara svårt, men jag är en person som vill ha en sann vänn. Inte en som säger BLA & BLA.
Jag är riktigt glad att ha dom vänner jag har. Dom är ärliga & omtänksamma även fast dom vet att jag ligger på 110% i häst världen. Dom frågar om jag vill hänga med på ditt & datt, oftast får dom tillbaka ett nej jag kan inte. Dom vet att jag ligger högt upp inom hästarna men tar sin tid att fråga iaf. Det är DET som gör mig så lycklig som jag är att ha er. Jag brukar få frågor som ska du hänga med dit, elr vill du va med på na na na? ALLTID något. Det finns riktigt j @ kla små saker som gör mig såhäääääär lycklig. Och även j @ kligt små saker som gör mig ledsen. Jag har en vänn som säger PRECIS vad hon tycker. Ex: Men jag tar detta som tjafs, pallar inte..
Det är en sann cheey som därför få dela sitt liv med mig. Idag vill du med på ko-utslepp imon bitti? Då sa jag ja, tänker ta tid från hästarna för att få hänga med en sann person likssom. Jag skiiter i er som frågar en gång men du som frågar varje gång är LOVE.
Jag kan sitta här med er och rabla upp minst 10 namn, på tjejer som är ok. Men alla är inte en som henne/honom.

Folk som ignorerar i skolan, är bara att kansta i sopan. Folk som säger kom vrf stå där är inte sanna. Folk som säger ska vi gå 1000 gånger om är BARA mina kompisar. Kom ihåg att det här är mina åsikter, men ni får tycka lika som mig. Jag försöker vaara en kompis som mina LOVES vill ha. Inte en sån som säger kom en gång i sitt liv. Det kallas advundsjuka.
I´M A GIRL WITH A SAN FRIEND. NOT YOU, IT´S HER! DEP SHIIT.

image description

image description

image description

Även fast jag har 110% på de, så frågar du ändå.


Jag red igår

Såklart jag red igår. Det gick si sådär. Jag övade mest på att få han att lyssna med hal halter i trav osv. Sen fick jag lite publik igår ;) haha.
Bye!


Summer

Idag ska Rambo ridas, om det inte blir förhinder. Annars chilling in the sun!


Vinnare här

Nu är jag vinnare av månadens exipage. emblems.blogg.se finns det intervju av mig och rambo osv.

image description

Saknar dig redan

Idag var det EXTREMT kul i stallet. Kom hem 10 xd. Vi provade att longera sassy för första gången, det gick inte sp bra. Kan säga att jag och sassy hade drag-kamp. But it's fun!

Rubriken talar... Shem, världens stjärna. Hoppar 1.20 med ryttare och är gjort av en B-ponny. Nu har någon ung kille tagit honom på prov i två veckor, ska förmodligen köpa honom & rida i ponnygalopp. Kanske Delayar med! :( Bara så DU vet Shem är DU VÄRLDENS BÄSTA B-ponny jag har träffat.


Aggre? @ bikini

Do you like my bikini? Comment, down!!!


xD

Idag ska jag Maria & Linda till stallet. Kommer ha det underbart vet jag redan nu och vädret är toppen idag! Dåliga är att det går kvarka, så man får inte komma med kläder som man haft i annat stall, jag har Rambo xd. Men det blir en basic stil. Jao. Kvarkan går i vilket fall inte där dit vi ska.

Rambo vilar.

Sommar å sol, Rambo is the KING.
Hingsten Berang & Rambo hälsar.


JA TACK!

35.7 grader i solen! WTF? Btw!


Aha...


I´m the boss

Tisdag idag, imorgon skola! Idag är det en vanlig dag, rida. Tummen upp för vädret med!
Har nog redan berättat om gårdagens ridpass.?! Som gick super. Men nu sitter jag här och inte har något speciellt att blogga om. :/ Kan jag återkomma? Såklart, ska inte behöva be om ursäkt eftersom I´m boss here. Och jag bestämmer. Bloggar helt enkelt när jag har tid. Because I love u.

image description


Vem är stolt?

Igår blev jag j @ klit stolt över min RAKET. Så glad och arbetsvillig, lite skutt kom. Det märks INTE att han är gammal alls. :D


RSS 2.0