Jalla Jalla

En timme på mig att åka hem dusha och äta, sen gäster... Får rappa på nu, idag var minn lilla gubbe RAKET! Brb


Ridningen

Gårdagens pass here. Somsakt kan vi inte köra för hårt med honom för han har dålig kondition, men annars gick det bra?


Shiit

Shitt vilka goa kommentarer jag får, kontakt med vissa personer. RIKTIGT kul.
Igår fick jag en kommentar av en riktogt go chey. Jag tog åt mig det hon skrev och bleb riktigt j @ kla glad. Får kontakt med vissa prsoner så jag kan börja böla av glädje. Skulle vara riktigt kul att träffa alla er där ute & speciellt DEJ!

Idag är der valborg. Vi ska till goa vänner senare ikväll och gå till brasan. Ridväder idag igen så ska rida. Hoppas det kommer gå riktigt j @ kla bra.? Igår gick det sådär på dressyr passet i grönhagen. Men det blir iallafall rida där idag igen :) Vi höörs senare för nu blir det sommar ridning.

image description


Mohaha

Mohaha, mitt "viktigt inom ridning" inlägg blev poppis. Idag har det varit en super söndag och ingen skola imorgon! Jao. Rambo longerades och blev riden. Snacka om kul, har en video på när jag longerar han utan spö.. Demi fick gå löst på ridvolten när vi red, han fick röra sig iaf. Vi provade att longera han men han visade med bak benen så vi sluta. Vi skulle ta och longera Felicia men det gick inte. Vem är Felicia? Jo berättar senare i ett inlägg om henne, lite för tips: VÄRLDENS envisaste shettis!!
Skåda min GAMLA tröja jag hittade i garderoben, använde den för idag var en slitig dag.
Vill ni ha vide på ridpasset på mig och Rambo idag, som gick sådär? Godnatt?


Brb efterrätt

Efterrätten väntar, dagen med Rambo gick super bra, berättar mer.


Varierande :)

Igår blev det två varierande ridpass. Det började med dressyr i paddocken i 20 grader varmt men Jojo. Hennes små steg gör det jobbigt. Men allt gick super bra annars och mycket bättre än förra lördagen. Hon blev busig i galoppen sista gången och bockade sig fram, men jag satt kvar!

Sen drog det vidare till Rambo som var såå himla krånglig.. Han haltade med alla fyra, vi kratsade hovarna •100. Sedan gick an som vanligt, vi hoppa upp. Då började han att "ramla ihop" och jag klev av eftersom jag inte gillar när han håller på. Ringde min moster som fick komma ner, då slutade han. PONNY FASONER ÄR DET! Men sållar visade sig allt att han är fot-öm och aldrig gått utan skor i fram. Provade att galoppera och gick inte super, bock spark hopp hopp skutt. Vi logerade han så han skulle bli lugnare och började om från början. Snacka om ledsen ponny av att gå på grus :(

Och nu sitter man här med er, KRAM FRÅN JOJO & RAMBO & MEEEEJ!



Viktigt inom ridning

Glöm INTE att hålla i tyglarna när du rider!!


Hej

Jojo här! 😄


Bilder kan komma

HAHA, jag har vide igår när vi hoppa studsmatta! Ni ville se?  Äre ok om vi tar bilder, videon är konstig... På min FINA FAILADE volt. hamnade på nacken. I ned go to the car, my ?hjälm? whait me on stallet ;)

image description


Jojo & Rambooooow

Idag ska jag rids två ponnys, Rambo & ksk Jojo. Ska bli fett nice!

Rambo ska ridas i dressyr, öva på få han i samlad galopp och form. Jojo blir det nog dressyr på också, om det inte blir förhoppningar. Nessi rider också idag med Hubbe. Vi får bekant sällskap :) <3

Brb, håll utkik!


Jag är BOSS here

Om jag säger "YADDA YADDA" så ska du inte kommentera nästa dag! Jag lever mitt liv har mina åsikter och knuffar tillbaka om du knuffat ner mig.


Fredag sa jag att det va!!!!


fredags chill

Nooooooow i gonna be a chill girl whit Nessi!

Dagen har varit awesom hittills och kommer¨bli ännu mer AWESOM! frågorna om flera videor på när jag rider. såklart kan jag visa er mer av det. Idag skulle det bli en men det blev inställt... Har inte så många filmer när jag rider som ¨är ok att visa, såklart visar jag det för er men dom flesta är inte på mina kameror. Kan blogga sen för nu ska jag ha AS KUL MED NESSI! WOOOOOOHOOOOOOOOOOO!

image description
titta smset om kommer upp om ca. 5 m! LOOK HERE


var med och tävla om att bli...

...månaden ekipage på emblems.blogg.se GRym blogg kan man säga, titta in man får mer vinster en att bara bli månadens ekipage.


Du vet & jag vet. Om vi kämpar så funkar allt.


Pötsligt blev syslöjd kul

Haha, fett nice med syslöjd nu! Gör ett shabrak till Rambo. Innan var det as tråk, kiki gör allt tråkigare med. Men nu så blir det lite FUN in the school.


Bien day

Helluuu bloggeen. Helt sjukt. Ni tittar till mig (min blogg) när jag typ halv dissar er.

Today: Chill med kompisar, sen rambo, till sist SVEA!!! my 2 best car evvhha.
Började med chill med Nessi & Bella. Sedan drog cykeln på med mig åvan och brumma till rambo. PISS väder sa jag! Men vi tog promenad.
Liiiite synd om min kille eftersom fåglarna sätter sig på hans rumpa och drar av päls... :(

Sen svea, när jag kom in igenom dörren så RUUSA hon fram till mig och nosa. <3 har aldrig hänt och jag blev så j*kla glaa! sen gosa vi, hon la sig i mitt knä! :o :) ´hon är lixxom inte GOS katten ;)

Nu är man hemma sitter i soffan, med er & FLOOBIE! <3 min bebis. Imorgon ska det bli piss väder igen, ösregna. så det blir sisådär med ponnyn. men lördag tumme upp och söndag med. Imorgon blir det bara BÄST innan sommarlovet. LEDIGA MÅNDAG O TISDAG. kan man chilla mer. men what evvha? har ponnyn såklart. Men inget man kan bli sur av eftersom han är en av det BÄSTA som har hänt mig, my forst love <3

image description


Tomorow

Can i brb tomorrow?

Min blgg har vart åt sidan för jag onte har haft tid. Stallet och läxorna är på G. Men det kommer lösa sig. Häng kvar så kommer det små & små inlägg då & då när jag har tid. Idag var det en awesom day!

image description

Ni vet ju att idag är det en onsdag och dagen jag har minst tid att blogga på. två stall, ibland ska båda ridas sen har vi MEGA TRÅKIG spanska på torsdagen som behövs göras. :( Bläääääääää! BRB.


Stallet om ca. 1 h

Tagga stallet med Maria!! Woop! Ska bli fett nice som vanligt. Önska oss lycka till?!
Ingen bild för jag mobilbloggar & den är bara liiite muppad. Enjoy!


If you tell me one day...


Can you tell me...


Natti bloggen


Tävla om ridbyxor

Så kan du tävla om helt nya och fina ridbyxor. http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/april/vinn-mountainhorse-ridbyxor.html så finner ni mer info om tävlingen!!




Bettet and best


Najs

Tack för att ni tittar till min blogg, det bara BOMBAR med smaker hela tiden! Ska man vara dålig för jämnan nu?! xD och en valp som kan göra en piggare.


Återhämtning på G

Idag blir det en chill dag. Eftersom jag är dålig och ligger i soffan. Min statstik har STIGIT, så kämpa för att hålla den uppe. Har gjort ett nytt bloglovin konto, den gamlakrånglade... Men följer er i allafall fast vid det nya kontot.

Mamma och jag har hittat bra stallplatser, men vi fuderar på att vänta. Jag menar jag rider på 3 olika ställen & har rambo så det blir ganska mycket. 4/5 :te ska jag och Nessi på utteritt, hade vi tänkt. Mysigt att komma u lite tillsammans. Sen i sommar ska vi (kanske) gå på grönt-kort-kurs. Jipp! Vi blir/är 13 i år, då behöver vi ta ett nytt själv.

Rambo var kolt lungn igår. KUNGEN!! men när hovslagaren värkte på högra bakbenet så ville han inte... Men han hade haft sår där, troligtvis av en sten han trampat på och därför betätt sig som han gjort! Ingen hovböld, TUR!!
Nu får jag ta en liiten paous, kommer tillbaka senare idag. Ska återhämta mig.

image description

Bio

Det blev inge blogg igår, men blir senare idag. Rambo var hos hovslagaren och nu ska jag & mina älskvärda vänner på BIO! Skönt att slappna av från ponnys och umgås med goa vänner. Love my fridens!
Kommer ALDRIG glömma er. Kom ihåg det.


Brb tomorrow

Sover över hos NESSIE! WOOP! Vi har en as kul kväll. Brb tomorrow.


Förlåt kaka

Dags att baka förlåt-kaka för allt jag gick igenom igår! Brb.


hovslagare

Idag ska jag inte rida, för vädret och lite kris med tiden. Det har snöat här idag and i want more snow! :((

men på söndag kommer hovslagaren så då ska vi duscha rambo och ta bort hans skor. Brukar ni ha skor på era hästar? när? jag är lite nervös eftersom jag aldrig har vart med när rambo är vid hovslagaren. men jag tippar på att det går bra. vi har som tur en hovslagare som kommer till oss, rambo är svårlastad... Åker ni iväg till hovslagare eller kommer dom till er?

skolan idag var jobbig som igår, men ÄKLIGARE idag... sexualkunskap med finare ord bioligi hade vi idag. vill INTE gå in mer på sak!

image description


Sassy hoppar över bom del 2


Sassy hoppar över bom

emelaisan.blogg.se


Extrem dag del 2

Började med att jag och Maria åkte dit. När vi kom så gick vi och lämnade saker i vårt skåp och Maria böt skor. Vi pratade lite med Maggan och sen fylde på vatten i A-stallet. Sen sopade vi A och B-stallet. sedan hämtade vi sassy och började borsta.
image description
När vi var klara med att borsta och flätade henne så gick vi ned till paddocken och började värma upp henne. Vi hade gört alla gångarter, tog fram en bom som vi hoppade över med henne. Hon fick till RIKTIGT fina skutt. Sen när vi var klara så lämnade vi in henne. Tog in några hästar, hälsade på lammet. Sen träffade vi Emmas hund ocg vi kanstade sten och gosa med henne. GRYMT söt.

sen så hittade vi morötter (inte så fiina) men dom så övade vi triks med sassy. Ingen har lärt henne något trick. vi övade på att säga "god dag". de vill säga att hon sträcker fram hoven och hällsar medans vi håller den i handen. Vi blev hämtade av lindas man och åkte med dom hem, gissa vad vi fick se?!

Haha, nej! vi fick se hennes urgulliga katt-ungar. Men såklart är Tilda också gullig.

Det är Sötis och ... på bild. Tilda döpte en medas vi var där och det är den grå som ni inte ser huvudet på! Någon jag vill ha HEM. sen åt vi middag och sen efterrätt, tog bilen hem! DET VAR DEN ROLIGASTE DAGEN EVER! (just detta datum) xD
P.S: videon kommer i ett inlägg sen

Extrem dag

En helt GRYM dag! Om vi kör en dil med att jag bloggar om HELA grymma dagen så fort jag kan och visar video på mig Maria och Sassy? Ni tar det som ett ja, SUPER. Bästa dagen evvah.


Bonus

Idag fick vi sluta tidigare och det ger ett bonus till mig. mera BLOGGA.

igår hade vi fair play cup. Som gick GRYMT. VI VANN! HELA UPPLAND LIKSOM. fett nice att vinna mot fotbolls klasser och alla matcher. dels hade vi ett fair play, men vi vann inte det gröna kortet. Men evvah? VI VAN FAIR PLAY CUP!

Rambis vilodag idag, så jag ska med Maria och träna Sassy. SKETA kul. vi har dels inte kommit på om vi ska longéra eller yadayada. Vilket fall ska hon glänsa. Men en sak vi behöver komma ihåg:: bara för hon är litet och söt (americansk miniatyr) så måste vi vara bestämda. Ramsan sitter som ett BRB i huvvet.

image description

Kan eventuelt ta bilder? bror på om det blir WOPPAWOPPA ute eller inte??


Gullegrisar elle gullegrisar

Gullegrisar ska jag kalla er!


Ett ord kan betyda mycket för mig om jag tänker efter


Statistiken

Känns inte normalt att statistiken ser ut såhär. Vill inte gnälla på er. Men jag skulle faktiskt kunna hjälpa någon där ute med statistik från mig till DIN blogg. I say mi word!


Don't crying!

Vad händer? Menar inget illa till er men statistiken sjunker. Någon enstaka kommentar.

Såklart ska ni inte behöva läsa min blogg om ni inte gillar den, men man kan i vilka fall vara abigös. Jag tycker jag är duktig på att kommentera men vad får jag tillbaka. Vissa bloggar är jag medvetna om att dom svarar på sina egna inlägg.

Jag vet i vilket fall vilka som brukar läsa min blogg. Ni ska vara glada för ni gör mig super glad. En sak jag gillar är att göra folk/djur glada.

Jag tycker INTE att jag sitter och säger att ni ska ta åt er men vill bara veta... Jag är en nyfiken tjej på 12 år!
Vet att det kan vara så att ni kanske inte har tid. Men jag hoppas inte att min blogg ska ta "onödig" tid i erat liv. Jag menar det jag säger och ÄLSKAR er. På ett super sätt. You don't nid to cry becaus i don't like you! För jag lovar att jag ÄLSKAR er alla som läser min blogg.


Sommar

Idag har det vart en sån dag där man sitter och drömmer om sommaren och allt som händer under det underbara månaderna... En dag där man har kul, njuter av nuet och leker med livet. It's good! I promes you.

Idag var det himla fint väder. Sen som tur hade jag tid med kompisar. WOOPWOOP. Vi gjorde sommar saker. Hoppa studsmatta äta glass. Jvlar vad gött! Summer I VANT!


:(

Sitter med huvudvärk så har inte den stora lusten att blogga.

image description

En ponny i mitt hjärta

Vad tycktes om min ridning, första gången på Jojo och så KÄR som jag blev! Jojo is LOVLEY!

I vilket fall gick hela dan super med henne.
En ny ponny i mitt hjärta. En ponny jag skulle kunna ta. En ponny som är allt i ett. En ponny som heter Jojo. Men hon är inte till salu... Pigg och framåt som man ska va. Helt FANTASTISK så man inte kan beskriva med ord.


Maskeradhoppningen


I can jump

Kan visa en video! Om ni vill? På maskeradhoppningen. Dels så är det dåligt filmat och min "prov" runda. Men ni nöjer er? Imorgon så kan den komma med ett stort WOPPA!


My best day @ Jojo


Det ROLIGA vädret

Haha, det super roliga vädret är tillbaka. igår vår det super väder och idag super regn blandat med snö.

Idag var det ingen ide att rida. rambo var redan blöt så jag skippade allt. fredagen gör mig ändå så trött. imon så ska jag ha maskredhoponing med (men vi fick inte reda på om tävling) men förhoppnings vis blir det det. Jag ska som tidigare sakt vara en kanin. Påskhare som jag inte ha årkat skriva.
Jag har varit SKIIT nervös tidigare men idag känner jag mig liksom chill. ska bli skita KUUUUUL! I LOVE IT! :-)

image description

Som ni ser det yttre håret på bilden. Vill jag HA! det är inte min hårfärg utan ljus som bleker det. ni ser lixxom längs in. Just så som jag vill klippa mig är svårt men jag vill i vilket falll ha blont hår! PUSS


Tävling med exlusivt pannband

Tävla på en underbar blogg! :-)
Det vill säga att priset är ett exlusift pannband i storleken cob. LOVE IT!



http://ponnysmurfarnas.blogg.se/2012/april/vinn-ett-exlusivt-pannband.html#comment och pannbandet kan bli ditt.

MÅSTE säga att det är en läsvärd blogg med. gå INTE bara dit för att tävla utan att följa deras blogg med. Tro mina ord!


Namnamnam!

Idag är det en kul eftermiddag. Jag ska till Stallet med Linda och Maria. Vi vet inte om vi ska ride men vi ska pyssla med hästarna. Hoppas vi får öva "frihetsdressy" men Mystery? Han kan stegra, han är en Americans miniatyr häst med så dit bir super gulligt. Han blir typ lika lång som Maria & Linda.
Behöver också berätta att Linda suttit hemma och vaktat sin katt som ska föda. fick NÅGRA roliga sms om det.

Ska ha en tävling senare... Behöver ERAN hjälp till det. jag har många olika idéer men vet inte vilken? Kanske kommer börja med något lätt för att se hur bra det kommer att gå. ex: veckansblogg. Vill inte starta med priser direkt ifall det kommer gå lite sämmre?


JOBBIG dag imorgon

Det har varit så att bloggandet inte gått så bra. Dels skola och ett prov på onsdag som jag trodde att jag hade mer tid till att plugga på...

Rambo reds inte idag, på grund av regnet. När jag kom var han rätt så blöt eftersom jag inte hade satt på något täcke. En del är bra för att han torkar fortare en en bil som åkt igenom en bil tvätt. Wooohoo!
Kände inte att det var någon idé att ta in han då när det ändå regnade. Red barbacka förrgår när det var skinande sol. Vi har med börjat att laga våran transport.

Idag har jag inte ännu pluggat till NP PROVET imorgon. Det kommer bli en EXTREM jobbig dag imorgon bara för det. Glömde papper om islam och dom andra religionerna i skolan. Imorgon går vi till 3 och behöver ha med idrottskläder. Kan väll säga att man blir packad i förväg eller?
Vi har en dil om att jag är glömsk när det gäller skolan, blogga & regn täcken? Ok?



https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3185610/images/2012/pic_197860277.jpg" class="image">


Tävling på TEAMLABOM



Just nu har vi en utlottning om en Kingsland Zelma tröja från 2012 års kollektion i valfri färg ocj storlek värd 1000 kronor. Passa på att anmäla dig! På teamlabom.blogg.se


http://teamlabom.blogg.se/2012/april/utlottning-tidsinstallt-1.html#comment" rel="nofollow">http://teamlabom.blogg.se/2012/april/utlottning-tidsinstallt-1.html#comment


Demi hjärta mig


Lera + spindlar = inga bilder

Idag skulle jag som sakt gå ut och fota lite på Rambo. Det gick inte precis som jag hade tänkt mig. det är lerigt och plaskigt forfarande i gräs paddocken och kommer upp vatten när man går där. Sen gick jag ut på ena ängen. länge varade det inte att vara där heller. det KRYLLADE med SPINDLAR över allt. såg MINST 100 spindlar. och inget prat med mig om spinlar. seriöst Sveriges farligaste djur. eftersom jag inte hade något toppen bra ställe att fota på.

Rambo fick en promenad och litet frihetsdryssyrs pass. gick väl bra båda passen. POSSETIFT att vi inte såg någon halta.
Godnatt bloggen & sov sött.



image description


TITTA

Titta på Rambos runda mage! FET eller FET? Som tur är han inte så tjock nu.
Bilden är tagen ca. 1 vecka efter jag fick honom.


Frihetsdressyren

Nu är jag klar med att ha tagit bort en REJÄL mängd med hår på Rambo. Snacka om att njjjjuta.
Efter så tog jag ut Rambo på ett frihetsderssyr's pass. Jag kan inte göra så mycket konster med han men det kommer förhoppningsvis. Han lyder mig iallafall. Eftersom han springer/följer mig. På slutet så avslutade jag med en bugning. HAHA. rambo var as gullig. Han liksom fortsatte att buga för han trodde typ att det fanns mer godis vid bogen/magen. Tillsluts så nafsade han på sig själv så då slutade han.

Tog inga bilder idag. Kanske kan ta bilder senare idag på han. Om han fortfarande är ren. Tog inget för jag var själv och hade inte med mig någon kamera.


Hår bort tagning.

Hår bort tagning del: 4

Nessi på bild.


HAPPY EASTER AGAIN


Tillbaka till HALTET

Som ni kanske har läst så började Ravell halta. Vissa vet att det har blivit bättre, men nu är det tillbaka.
Jag var ute och red på Ravell som vanligt. Efter ca. 15 minuters ridpass så stannar han på hans konstiga sätt som förra gången. Jag matar på han och han skuttar fram på tån med högra bakbenet. Ropar på min moster som var med idag på ridpasset. Och han slutar när hon kommer. Vi bestämde oss för att ta in honom. Så gick dagens ridpass!
Men han blev ompysslad massor innan för han var super lerig som vanligt. Lixom jag blir lite rädd när han haltar sådär. Han är gammal och tjock. Beter sig lite knasigt med då.
Love you FOREVER Ravell.


GLAD PÅSK ASSO


Drömmar

NI ska bara veta vilka enorma drömmar jag har i mitt liv. drömmar om ditt & datt. så & si. ALLT & ALLAS drömmar är olika. mina är speciella.
Man kan inte få sin dröm när man vill med ett poff. man kan inte bara önska att allt ska hända dagen efter. man MÅSTE vara med och tillvärka sina drömmar. även sina FÖRELDRAR måste vara med i fall i fall. jag menar om min dröm är att komma långt i ridningen ex. att bli uttagen till SM behöver jag mina föreldrars hjälp och min tränares hjälp. ALLAS hjälp skulle vara grymt att få med det kan jag inte. INTE om jag inte påvärkar något. jag behöver kanske hjälp av mina föreldrar för attt få en häst för en 10-15 tusen. som dels ska vara ung och hästen klickar med mig på en gång jag möter den. man kanske behöver en hopp & dressyrhäst eller en alraound. antingen 2 eller 1 lixxom.

mina mamma är liksom på och vill att jag ska få en bra häst och vill att jag ska bli duktig inom ridningen. eftersom jag vil komma REGÄLT långt där. men jag har en lång bit kvar. Jag kanske har kommit en 20% av 110%. det kommer jag inte få veta förns jag kommer ut på en tävlingsbana förförsta gången och kanske tillochmed vinner min allra första tävling. jag vill känna mig GENOM klar så att det går bra. första tävlingen kräver jag mig lixom inte att komma 1:a på. same chit! Jag är liksom bara 12 år och är född 99. jag har långt kvar i mitt liv. Just nu kan nog ingen stoppa mig.

Ex. Roffe är väll en 50 år uppåt. xD han tog sin tid på sig. Filiph Carry har sin tur att kanske få in första häst när han var riktigt ung och blev duktig snappt. men inte lilla JAG som står kvar på marken med en gammal polle som betyder det mästa. samma som att vissa har lätt att ge bort saker (sälja en häst) och köpa  en ny. jag kan erkänna att jag har säljt två hästar i mitt liv när jag var 4-6 år. Kajsa min första schettis som var ett föl sålde jag för vi klickade inte. hon var lite envis och behövde en ruttinerad ryttare som hon kunde lita på. jag blev lixxom biten av henne i båda armbågarna men same chit. Glen & Kajsa finns in my heart every day.

Ravell med. alla ponnysar/hästar jag kommer ha gemensamt med finns ALLTID i mitt hjärta & ALLTID.

image description

Vrf bloggen år sidan?

Joo bloggen har vart åt sidan för stallet. Har haft fullt upp där och det är lov så har behövft ta det lite chill. Vi har även tittat på en ponny, D men vi väntar på mer info just nu! Annnars har vi tittat lite på kategori C med. Bara att dom helst ska vara högre en Rambo.

Glaaad att ni har tittat till min blogg även, fast den har vart åt sidan. Men nu blir det Leet´s dance again, men familjen och chilla. Kommer mer blogg sen och info om dom två nya ponnysarna vi hittat! P.S vi har siktat in oss på D ponnyn!

image description


Åt sidan

Som ni kanske har sett, så har bloggen vait lite åt sidan på sistonde. kommer ett inlägg så fort jag har tid om varför.

image description


Kiss bloggen


Ravell

Rambo fick vila igår för han började halta när vi var ute!
Men allt värkar mycket bättre nu, vi ska tvätta han så vi ser om vi hittar något sår eller vad det kan va? Så märkte vi Demi´s sår. men han kan gå utan badage nu! Det har läkt och gropen dom skärde ut är ihop nu. Han fick stå inne i ca.4 månader. Love hem!
Rambo kommer kanske få vila idag igen det bror på hur han beter sig. Han har böjat äta i omgångar nu och inte släga i allt i en panik av att någon annan ska äta det. Så det gör nog också han han går ner i vikt.

image description

@@ POSKLOV!


Delayar & Delaram

Minns så bra att ni gör dom sakerna, minns att ni springer fram, minns att ni vet att & minns att ni finns kvar! Love all forever!


Såld

Krabaterna är sålda... :(
Inte Sassy förstås men den lilla bakom. Kommer sakna er mest av allt och även Chitra som jag inte har bild på... Längtar efter er men vet att ni har det bra! Det var ett tag sen ni åkte men ni finns kvar hos mig. Forever alone.


Står inte ut

Nu är det inte bara jag som inte står ut med det avskyvärda vädret i Uppland! Igår när hästarna var klar ( Sham, Shem och Malekie ) så går vi ut till paddocken hoppar upp på hästarna och haglet kommer... Haglade hela tiden när vi red var inte kul, hästarna blev inte speciellt glada heller.

Mystery


Första april

Kan komma i oårdnong!


Klar

Taaaack Emma!

Hiss elr Diss?

image description


Design pågår


RSS 2.0