Extrem dag del 2

Började med att jag och Maria åkte dit. När vi kom så gick vi och lämnade saker i vårt skåp och Maria böt skor. Vi pratade lite med Maggan och sen fylde på vatten i A-stallet. Sen sopade vi A och B-stallet. sedan hämtade vi sassy och började borsta.
image description
När vi var klara med att borsta och flätade henne så gick vi ned till paddocken och började värma upp henne. Vi hade gört alla gångarter, tog fram en bom som vi hoppade över med henne. Hon fick till RIKTIGT fina skutt. Sen när vi var klara så lämnade vi in henne. Tog in några hästar, hälsade på lammet. Sen träffade vi Emmas hund ocg vi kanstade sten och gosa med henne. GRYMT söt.

sen så hittade vi morötter (inte så fiina) men dom så övade vi triks med sassy. Ingen har lärt henne något trick. vi övade på att säga "god dag". de vill säga att hon sträcker fram hoven och hällsar medans vi håller den i handen. Vi blev hämtade av lindas man och åkte med dom hem, gissa vad vi fick se?!

Haha, nej! vi fick se hennes urgulliga katt-ungar. Men såklart är Tilda också gullig.

Det är Sötis och ... på bild. Tilda döpte en medas vi var där och det är den grå som ni inte ser huvudet på! Någon jag vill ha HEM. sen åt vi middag och sen efterrätt, tog bilen hem! DET VAR DEN ROLIGASTE DAGEN EVER! (just detta datum) xD
P.S: videon kommer i ett inlägg sen

Kommentarer
Postat av: Amanda ♥

SV: Kanske kan fota dig nån gång :) Har ingen egen iphone så jag har instragarm på mammasmobil och e nybörjare så kan gilla och så då :) <3 Typ nästa vecka ♥

2012-04-23 @ 15:05:38
URL: http://ladyamandas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0